Fes-te Soci

Per poder fer-se soci, cal omplir un formulari d’alta que teniu adjunt fent un click a Inscripcio SOCI 2024 fer el pagament de la quota de l’any 2023, el pagament s’ha d’efectuar segons els mètode especificat al full d’alta de soci.

La documentació la retorneu complimentada al mail info@reusbikerace.com o bé els feu arribar a One System IT Services C/Dom Bosco, 27 Local 1 de Reus.

Podeu consultar el nostre Reglament de Règim Intern fent un click a RRI Club Ciclista Bike Race

Teniu tota la informació relativa a l’equipament esportiu (preus i peces) a http://www.reusbikerace.com/el-club/lequipacio/

També podeu consultar a la Web els descomptes dels que gaudim els socis en diferents comerços de Reus a www.reusbikerace.com, com a la vegada pots seguir-nos al Facebook www.facebook.com/reusbikerace per tal d’estar informats d’informació variada relativa al món del ciclisme.

Quan estigueu donats d’alta, passareu a formar part d’un grup de Whatsapp del club que fem servir per quedar per les sortides (diferents dies, horaris, nivells, BTT, carretera,…), sopars de club i esmorzars de Club, etc…

 

Ubicació One System IT Services
C/Dom Bosco, 27 Reus

Com arribar amb GPS