Aquest any també col·laborem en l’organització de la 3a prova puntuable de la Copa Catalunya BTT en categoria infantil, el 21 d’Abril a Duesaigües. Aquesta és la 4ª edició i la 3ª puntuable a Copa Catalunya BTT, aquest any la prova tindrà lloc al circuit «el Barrancó» de Duesaigües.

El circuit que es presenta enguany és molt semblant al que es va presentar l’any passat, a la cursa de la Copa Infantil BTT del dia 15 d’abril de 2018,  amb alguna variació. Aquest circuit consta d’un recorregut en pla de 400 metres aproximadament, indicat per als més petits, on també hi haurà una sèrie d’obstacles per superar. En les categories més grans, els benjamins faran un recorregut una mica més llarg amb desnivell; els principiants gairebé completaran la totalitat del circuit; i finalment, els alevins i els infantils, recorreran el circuit gran. Aquest circuit té més d’un quilòmetre de senderó en ascens i descens.

Recorregut:
En funció de les categories de les nenes i nens aquestes faran un recorregut aproximat de:

  • Prebenjamins: 4 voltes en un circuit de 400 metres
  • Benjamins: 2 voltes en un circuit de 1000 metres
  • Principiants: 3 voltes en un circuit de 1500 metres
  • Alevins: 3 voltes en un circuit de 1800 metres
  • Infantils: 5 voltes en un circuit de 1800 metres

 

Horaris:
9:15 recollida de dorsals.
10:30 primera sortida, serà la categoria prebenjamins.

Inscripcions:
El preu de la inscripció serà de 6 euros (+ 6 euros per  aquells nenes i nens que no tenen llicència) i us podeu inscriure fent un click a:

logotip_color_FCC_actualitzat

Inscripcions

 

Més detalls:
Per a veure algunes fotos i conèixer alguns detalls més d’aquest circuit us convidem a visitar la seva pàgina de Facebook:

Facebook